tiistai 26. heinäkuuta 2011

Admire!

Haluan jakaa kanssanne ihan pikaisesti tämänpäiväiset kynsilakkakuulumiseni. Tämä on nimittäin kynsieni kannalta historiallinen päivä, sillä ne kokevat ensimmäistä kertaa, millaista on tulla lakatuksi China Glazen kynsilakalla :D Tilasin omat lakkani Head2Toe.com:sta.

Suomessa olen törmännyt China Glazeen vain Kicksissä, jossa värivalikoima on valitettavasti kovin vähäinen ja yhdestä lakkapullosta pyydetään aivan törkeää hintaa siihen nähden, että esimerkiksi Head2Toe.com:ssa yksi lakka maksaa n. 3-4 dollaria. Postikulut tietysti nostavat lakkapullon hintaa, mutta mielestäni 11 kovin mieleistä kynsilakkaa 45 eurolla oli oikein hyvä diili huolimatta siitä, että tilauksen kokonaishinnasta melkoisen suuri osa paloi postikuluihin. Jos tahtoo tilata lakkansa esim. Jenkeistä, niin kannattaa pitää tilauksen summa postikuluineen kaikkineen juurikin tuossa 45 eurossa, jotta säästyy maksamasta arvonlisäveroa Suomeen :)

Anyways, ensimmäisenä kokeiluun pääsi jännittävän värinen Admire -niminen lakka, joka muistuttaa mielestäni väriltään Fazerin parhaiden kissakarkkien kiiltävän rapsakkaa kuorrutusta :D Voin muuten kertoa, että lakasta oli todella vaikea saada totuudenmukaista kuvaa enkä usko, että onnistuin siinä täysin vieläkään.


Tykkään lakan vaaleanruskeaan (?) ja vaalenpunaiseen menevästä metallisesta väristä oikein kovasti ja yksikin kerros riitti peittävän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Laitoin kuitenkin kaksi kerrosta. Huonoa lakassa on se, että se kuivui melko hitaasti (en käyttänyt pikakuivattajaa tällä kertaa) ja onnistuinkin kuvioimaan lakkaukseni tyynyliinallani x) Se ärsytti pitkän kuivattelun jälkeen kovasti, sillä tällaisissa hieman metallisen kiiltävissä lakkauksissa kaikki painaumat ja epätasaisuudet näkyvät harmittavan hyvin.

Nyt nukkumaan, jotta jaksan sitten huomenna kokeilla muita tilaamiani lakkoja ;D

1 kommentti:

Pumpuli kirjoitti...

Sinulle olisi blogissani kosmetiikan Top 10 -haaste! :)