maanantai 27. kesäkuuta 2011

OPI Suede

Enpä malttanut kovin kauaa olla testaamatta alennuksesta löytämiäni ihanuuksia :D Ensimmäisenä kokeiluun pääsi OPIn Suzi Skis In The Pyrenees Suede -lakka.

Olin etukäteen kuullut jonkin verran haukkuja OPIn suede -lakoista. Eritysesti niiden huonoa pysyvyyttä oli moitittu. Vaikka olin ihastellut suede -lakkoja aina siitä asti kun ne ilmestyivät kauppoihin, en yksinkertaisesti raaskinut tuhlata melkein 18 euroa kynsilakkaan, joka saattaisi olla täysi hutiostos. Onneksi 40 prosentin alennus vei hinnasta pois juuri sen verran, että otin riskin ja avasin kukkaroni. Tähän mennessä se on kannattanut, sillä lakka on pysynyt halkeilematta kynsissäni lähes 10 tunnin toimistotyörupeaman ja sitä seuraavan salitreenin ajan. Tämän päiväisen perusteella en siis kehtaisi lakkaa huonoksikaan haukkua. Ennemmin kuvailisin sitä varsin normaaliksi yksilöksi :D

Lakka on myös hurjan kaunis. Se tuo mieleen asfaltin mattamustassa olemuksessaan. Katsokaa vaikka:


Harmi vain, että kaikki tarjolla olevat suede-lakat olivat kovin synkän värisiä. Saatan silti hankkia alehyllyssä makoilleen violettisen yksilönkin. Suede-lakka saa minulta erikoisen ulkonäkönsä ohella ison plussan myös erittäin nopeasta kuivumisestaan. Mielestäni lakka oli täysin kuiva jo parissa minuutissa. Se on toisaalta hyväkin, sillä lakkapullon mukana tulleen pienen ohjevihkosen mukaan lakan päälle ei saa laittaa pikakuivattajaa tai päällyslakkaa. Myöskään käsivoidetta ei ohjeen mukaan ole hyvä laittaa. Minä uhmasin kieltoa, enkä kyllä huomannut että käsivoide olisi ollut millään tavalla haitaksi lakkaukselleni. Mistähän moinen kielto oikein juontaa juurensa...?

Onko teillä kokemuksia OPI suede -lakoista?

4 kommenttia:

Celia kirjoitti...

Itsekin löysin Stockmann Beautyn alesta OPIn suede-lakkoja, pakotin itseni valitsemaan vain yhden (koska kahdesta kynsilakasta 17,80e oli ihan liikaa tähän budjettiin) ja otin sitten We'll Always Have Paris. :) Vaikka YDKJ oli kyllä kova kilpailija..

Shania kirjoitti...

Celia: Alet on kyllä pahoja, kun mieli tekisi ostaa vaikka mitä, mutta budjetissa on pysyttävä :)We'll Always Have Paris on kyllä tosi kaunis, itse en vain oikein osaa käyttää sinistä.

Celia kirjoitti...

http://3.bp.blogspot.com/_3QwOQ9KkdW8/SorWWWSNXEI/AAAAAAAAEyc/11qvsa0-Chc/s1600-h/wellalwayshaveparissuede2.jpg

Tuossa on Scrangien swatch tuosta lakasta, ei se kyllä sininen ole.. :) Ink taisi olla ainakin aika sinertävä ja Russian Navy sitten tietysti. :)

Shania kirjoitti...

Celia: No ei olekaan :D kjeh, mitähän oon oikein ajatellut tuota kirjoitellessani! Katselin nimittäin itsekin noita Scrangien swatcheja, kun halusin varmistaa minkä värisestä lakasta oli kyse. Mielessäni taisivat kuitenkin kommenttia kirjoittaessa olla pelkästään viimeismpänä ihailemani siniset sävyt :D