sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vappumeikki 2011

Hei vain kaikille pitkästä aikaa! :)

En ole taas "hetkiseen" löytänyt aikaa meikkikuulumisteni kertomiselle. Ajattelin kuitenkin skarpata jakamalla kanssanne eilisen vihertävänsinisenä kimaltavan vappumeikkini. Aiempina vuosina vappumeikkini on ollut huomattavan paljon tämänvuotista räikeämpi. Eilinen sadesää ei kuitenkaan onnistunut herättämään minussa kovin keväisiä tuntemuksia ja niinpä kirkas ja pastellinen meikki ei siis aiemmista vuosista poiketen sopinut mielestäni laisinkaan tunnelmaan. Glitteriä oli kaikesta huolimatta saatava sekä silmiin että kynsiin ja siksi päädyin toteuttamaan meikkini mm. seuraavanlaisilla tuotteilla:


Ja tällaista sain aikaiseksi:



En voi muuten kyllin kehua Eylure -merkkisten irtoripsien mukana tulevaa ripsiliimaa! Olen aivan surkea irtoripsien laittaja ja onnistun yleensä pilaamaan koko meikkini yrittäessäni räpeltää irtoripsiä silmiini. Kokeiltuani Eyluren liimaa totesin, ettei vika voi olla pelkästään minussa vaan osan vastoinkäymisistä on täytynyt johtua onnettomista ripsiliimoista, joita olen saanut mm. Seppälästä ostamieni Bodytalk -irtoripsien kylkiäisenä. Itse BodyTalkin irtoripsistä olen kyllä tykännyt (meikissä käytetyt timanttikoristeiset ripset ovat BodyTalkin), mutta niiden mukana tulevan ripsiliiman ei kyllä pitäisi päätyä muualle kuin roskakorin täytteeksi!

Tietääkö kukaan saako Eylure -ripsiliimaa ostettua pelkästään? Itse olisin valmis sijoittamaan puteliin jos toiseenkin...

Kynsistä puolestaan tuli tällaiset:


Olen aivan hullaantunut tuohon Opin Burlesque -sarjan simmer & shimmer -kynsilakkaan. Toistaiseksi olen käyttänyt sitä sellaisenaan, jolloin se sointuu kauniisti esimerkiksi perussinisten farkkujen kanssa. Lakka kuivuu nopeasti ja jo kaksi kerrosta riittää antamaan peittävän lopputuloksen. Lisäksi lakka kestää muiden glitterlakkojen tapaan siistinä ikuisuuden. Hieman kuluneen lakkauksen kun saa aivan uudenveroiseksi lisäämällä yhden kerroksen lakkaa parin päivän välein tai paikkailemalla yksittäisiä kulumakohtia tipalla lakkaa. Oikea laiskan naisen (tai miksei miehenkin) unelma!

Millaisissa merkeissä (tai meikeissä) teidän vappunne sujui?

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Nätti meikki :)

http://chloes-secrets.blogspot.com/

Shania kirjoitti...

Chloe: Kiitos :) Kävin kurkistamassa blogiasi ja voi että miten ihania lakkauksia olit tehnyt! Varsinkin rusettiranskis oli ihana!