maanantai 17. tammikuuta 2011

Mehukkaat huulikiillot

Koukkasin tänään kotiin Forumin H&M:n kautta enkä millään voinut olla kuulematta edullisten meikkien kutsuhuutoja. Varsinkin pari huulikiiltoa suorastaan huusivat nimeäni. Koskapa rakastan vaniljan tuoksua ja vesimelonin makua, halusin ehdottomasti antaa mehevän kuuloisille löydöilleni mahdollisuuden valloittaa makunystyräni...


Itse asiassa huulikiillot eivät maistu millekään (tottakai oli pakko vähän lipaista huulia). Tuoksukaan ei ole mitenkään liian voimakas, mikä on kyllä tässä tapauksessa ihan hyvä. Vanilja ja vesimeloni tuoksuvat nimittäin näissä huulikiilloissa lähinnä esanssisella tavalla. Kuitenkin vesimelonin tuoksuisesta kiillosta tykkään melkoisen paljonkin. Vanilja sen sijaan jätti hieman kylmäksi.

Molemmat kiillot ovat täysin värittömiä ja melko tahmaisen tuntuisia huulilla. Annostelu toimii hyvin huulikiillon sutimaisella päällä, vaikka putelia puristaessa pitääkin olla suht varovainen.

Ylemässä kuvassa huulilla on vesimeloni- ja alemmassa vaniljahuulikiilto. Mitään eroa en huulikiiltojen sävyissä huomaa, joten jos H&M:n makuhuulikiillon tahtoo itselleen hankkia, kannattaa valinta tehdä omien tuoksumieltymysten mukaan.



Vaikka nämä kyseiset H&M:n huulikiillot eivät millään muotoa suosikkituotteikseni nousekaan, niin hinnalla niitä ei silti ole pilattu. Yksi kiilto verottaa kukkaroa vain 2,95 €.

Loppuun vielä tämänpäiväiset kynteni, joissa on kolme kerrosta kaverilta lahjaksi saatua Lumene Natural Code -kynsilakkaa pirtsakanvihreässä sävyssä Go Crazy!


P.S. Todennäköisesti huomenna saan kotiini ihmeteltäväksi erään kauan ja hartaasti odotetun "pikku" paketin. Näette sitten! ;)

3 kommenttia:

rosannna kirjoitti...

Oi että kun blogis on raikas ja ihana! Taidankin jäädä seurailemaan (:

Anonyymi kirjoitti...

Pienenä vinkkinä, huulikuvia voisi vähän rajata ja huulten asentoa parantaa. Tuollainen puoliksi auki oleva suu näyttää pelottavalta. (ei kovin coolilla tavalla, vaan "olen zombi ja kuola valuu suusta"-tavalla.)

Shania kirjoitti...

rosanna: Kiitos ja tervetuloa seuraamaan :) Nyt mullakin pitäisi taas olla aikaa postailulle pienen tauon jälkeen.

Anonyymi: Juu, naureskelin tuolle samalle asialle itsekin, mutta annoin vaan palaa ja julkaisin "kuolakuvat" :D Täytynee kuitenkin ehkä jatkossa ottaa vinkistäsi vaari, vaikka mun epäsymmetrisistä huulista onkin vaikea saada yhtäkään ei-pelottavan näköistä kuvaa :)