torstai 6. toukokuuta 2010

Pretty in pink!

Rakastan värikkäitä meikkejä! Siksi ajattelinkin esitellä vielä vauhtiin päästyäni vappupäiväksi tekemäni meikin, josta ainakin itse tykkäsin kovasti. Wapun jäljiltä kynsissäni koreili neonpinkki lakkaus, joten täytyihän linjaa jatkaa silmämeikissäkin ;)

Olen välillä lähes neuroottinen sen suhteen, että ulkoisen olemukseni kaunistamiseen käyttämäni värit mätsäävät toisiinsa. Asussa pitää olla ainakin kaksi samanväristä osaa ja tällä kertaa niiden virkaa toimittivat siis silmämeikit ja kynnet :D Päällä mulla oli mustaa, koska en tykkää kovin monien värien yhdistämisestä samaan kokonaisuuteen..

Tältä meikkini näytti:





Harmi, etten tullut ottaneeksi kuvaa, jossa silmäni näkyisivät suoraan edestä päin. Ehkäpä näistä kuitenkin hahmottaa suunnilleen mistä on kyse :)

Ensi kerralla esittelen luultavasti wappumeikkini, joka edustaa vieläkin räikeämpää linjaa. Se tosin lienee ihan sallittua vappuna, vai mitä? ;)

P.S. meikissä käytetyt tuotteet listailen sitten vappumeikkini yhteydessä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jaksaisinpa mäkin nähä yhtä paljon vaivaa meikin tekoon :D nättejä silmämeikkejä, oot taitava! :)

Shania kirjoitti...

biscotte: Olet ensimmäinen kommentoija koko blogissani ja en voi ees kuvailla, kuinka paljon ilahdutit mua :) Kurkistelin sun blogiisi ja mun täytyy vastavuoroisesti todeta, että jaksaisinpa itsekin panostaa pukeutumiseeni sinun laillasi. Sulla on kivoja asuja :)