perjantai 7. toukokuuta 2010

Hologrammi-meikki

Tänään minulle tarjoutui ystävän syntymäpäivän muodossa loistelias tilaisuus kokeilla eilisessä postauksessa esittelemieni hologrammikynsien kanssa yhteensopivaa silmämeikkiä. Kynsien ja silmämeikin mätsäämisessä ei sinänsä ole mitään uutta, mutta päätin haastaa itseni sekoittelemaan luomilleni meikin, joka muistuttaisi mahdollisimman paljon hologrammilakkani upeaa hopeansinistä kiiltoa :)

Testailin erilaisia yhdistelmiä malttamattomana kämmenselälleni jo aamupäivällä ja päädyin seuraavanlaiseen yhdistelmään:

- Pohjustus: Nyx Jumbo Eye Pencil, sävy milk
- Pohjan päälle levitin Nyx Cherry/Cool Blue/Hot Pink -paletista sävyä Cool Blue
- Cool Bluen päälle levitin reilusti MUS:n Cybershadow-luomiväriä sävyssä silver
- Viimeiseksi kerrokseksi valitsin silmän sisänurkkaan Nyx Ultra Pearl Mania -luomivärin sävyssä White Pearl ja ulkonurkkaan Lancomen ikivanhasta 302 Round midnight -nimisestä Color Focus Duo -paletista tummemman hopeanharmaan sävyn

Tässä vielä kuva "hologrammi-efektin" luomiseen käyttämistäni meikeistä:



Otin huvin vuoksi kuvan epävalmiista, häivyttämättömästä meikistä. Aika karun näköistä:



Alarajaukset tein BeYu:n Color Biggie -kynän sävyllä 225, jonka päälle silmän ulkonurkkaan levitin jälleen Lancomen paletista tummaa hopeista sävyä. Kulmaluulla MSCHIC sparkling eyeshadow sävyssä sparkling baby pink.

En oikein osaa päättää olenko tyytyväinen meikkiini. On siinä jotain samaa kuin kynsilakassani, mutta ei ehkä tarpeeksi. Päättäkää te :) Ensimmäinen kuva on otettu sisällä ja kolme seuraavaa parvekkeella:









Sitten vaateongelman pariin, luultavasti tyydyn mustaan :D

P.S. kyllä, kulmakarvani tosiaan ovat noin vaaleat kuin mitä kuva epävalmiista meikista antaa ymmärtää. Ja kyllä, silmäni ovat todella punaiset ilmassa leijuvan siitepölyn takia.

Ei kommentteja: