tiistai 12. toukokuuta 2015

My precious coral

Olen viime aikoina innostunut huultenrajauskynistä. Aiemmin en kokenut tarvitsevani niitä, mutta ostettuani muutaman räikeämmän värisen huulipunan, tajusin vihdoin rajauskynien hyödyn. En edelleenkään omista kuin pari hassua rajauskynää, joten moni minulle oikeasti tarpeellinen sävy uupuu yhä kokoelmistani.

Koska koralli ja kesä muodostavat minusta lyömättömän parivaljakon, päätin täydentää varantojani korallinvärisellä huultenrajauskynällä. Vertailin useita eri vaihtoehtoja ja päädyin lopulta Make Up Storen My Precious Coral -sävyyn.


Kuten kynässä lukevasta tekstistäkin voi päätellä, kyseinen sävy on matta. Kaupassa hylkäsin monta sävyä liian kiiltävinä. Veikkaan, että olin edelleen traumatisoitunut eräästä Isadoran huultenrajauskynästä, joka paljastui niin helmiäishohtoisen kiiltäväksi, ettei sitä voinut käyttää minkään huulituotteen kanssa. Nyt jälkikäteen kadun, että valitsin tällä kertaa täysin matan sävyn. Pääsyy katumukseeni on se, että minulla ei taida olla yhtäkään mattaa korallinväristä huulipunaa... Päätin kuitenkin tulla My Precious Coralin kanssa toimeen.


Yleensä piirrän huultenrajauskynällä ensin ääriviivat huulilleni niiden omaa muotoa noudattaen. Sen jälkeen väritän vielä huulet kauttaaltaan, jotta valitsemani huulipunasävy pysyisi huulillani paremmin. Vaikka huulipuna kuluisikin osittain pois, huulille jää silti rajauskynän jättämä sävy.

Havaitsin hyvin pian, että My precious Coralin kanssa ainakin omien kuivuuteen taipuvaisten huulteni värittämisen voi unohtaa. Huulipunan levittämisen jälkeenkin huulet näyttivät nimittäin epätasaisilta, uurteisilta ja kuivilta kuin Saharan autiomaa. Vaikka mattaiset huulituotteet ovat toki tunnettuja huulia kuivattavasta ominaisuudestaan, tämä ei tullut jostain syystä lainkaan mieleeni ostohetkellä.

Hyvänä puolena My Precious Coralissa on sen loistava pysyvyys. Kynä kesti huulilla mainiosti esimerkiksi suurella antaumuksella syödyn rasvaisen kebabaterian. Tietenkin myös kynän sävy on minulle mieleinen. Se ei ole liian oranssi tai punainen, vaan aivan täydellisen korallinen.


Hankin My Precious Coralin  ensisijaisesti Maybellinen Colorsensational Shocking Coral -punaa varten. Taka-alalla ajatuksissani oli oranssiksi laskettava Maybellinen Colorsensational -huulipuna Electric Orange, jota käytän kuitenkin sen verran harvoin, että oman rajauskynän ostaminen vain sitä varten olisi jo haaskausta. Sen vuoksi toivoinkin, että My Precious Coral olisi sävyltään sellainen, että se voisi toimia muiden korallisten punieni ohella jopa Electric Orangen kanssa.

Vasemmalla Shocking Coral ja oikealla Electric Orange:



Kuten etenkin alla olevasta swatch-kuvasta voi huomata, My Precious Coral ei vastaa sävyltään erityisen hyvin Shocking Coralia tai varsinkaan Electric Orangea. Vasemmalla kuvassa siis Electric Orange, keskellä My Precious Coral ja oikealla Shocking Coral.


Sain My Precious Coralin kuitenkin ainakin omasta mielestäni toiminaan kelvollisesti molempien punien kanssa. Avainsanana oli kevyellä kädellä piirretty rajaus sekä rajauksen huolellinen, kohti huulien sisäosaa tapahtuva häivytys.

Shocking Coral:


Electric Orange:


Tietysti My Precious Coral sopii paremmin Shocking Coral -punan kanssa. Korallisella huultenrajauskynällä tehty rajaus taittaa oranssia punaa enemmän koralliseen suuntaan, vaikka rajasinkin vain huulten reunat. Itseäni korallisempi sävy ei haittaa

Vaikka My Precious Coral ei ehkä ollut omiin tarpeisiini täysin onnistunut ostos, rajauskynän laadussa ei ole mielestäni moitteen sanaa. Voisin siis hyvin ostaa uudestaankin Make Up Storen rajauskyniä. Värivalikoima on loistava ja hinnaltaan kynät ovat muistaakseni Macin kanssa samaa hintaluokkaa.

Millaisia kokemuksia sinulla on Make Up Storen huultenrajauskynistä? Entä omistaako joku muukin My Precious Coralin?

Ei kommentteja: