torstai 14. toukokuuta 2015

Ajatuksia myös toukokuun LivBoxista

LivBox on viime aikoina herättänyt minussa ristiriitaisia tuntemuksia. Tykkään siitä, että minulla on joka kuukausi jotain mukavaa odotettavaa. Pidän aina liian pitkältä tuntuvasta kävelymatkasta postille, innokkaan odottavasta jännityksestä boksia avatessa ja siitä, että minulla on lupa odottaa joka kuukausi vain minua varten olevaa yllätystä. Siihen riemu onkin viime kuukausina yleensä jäänyt. Huhtikuun Livbox oli niin ala-arvoinen, etten viitsinyt edes kuvata tuotteita. Kuka kumma on kuvitellut, että alapäälle suunnatut karvojenajelutuotteet todella ilahduttaisivat ketään...

Yleisesti ottaen minua on alkanut ärsyttää se, että boksi sisältää pääasiassa markettituotteita. Toki markettituotteiden joukossakin on välillä jännittäviä uutuuksia, joita on kiva päästä kokeilemaan. Toisaalta markettituotteet ovat yleensä sen verran halpoja, että jos haluan kokeilla jotain tiettyä tuotetta, ostan sen itse. Etenkin pari euroa maksavien suihkusaippuoiden ynnä muiden kohdalla kynnys kokeilla entuudestaan tuntematonta tuotetta on todella pieni. Ymmärrän tietenkin sen, että boksi ei olisi enää tuotteena kannattava, jos se sisältäisi suurimmaksi osaksi selektiivistä kosmetiikkaa, mutta jatkuva markettituotteiden virta laskee ainakin omaa innostustani boksia kohtaan.

Lisäksi boksista tuntuu kuoriutuvan kerta toisensa jälkeen samantyyppisiä tuotteita. Esimerkiksi kasvoille tarkoitetut kuorinnat, pesuaineet ja voiteet, tuoksunäytteet sekä kuivashampoot alkavat jo tulla korvista ulos. Tuotteita ei ehdi edes käyttää. Olisi myös kiva, että boksissa olisi enemmän varsinaisia meikkituotteita. Nyt paino tuntuu olevan enemmän ihonhoidossa. Myös samat merkit vaikuttavat toistuvan boksista toiseen, vaikka boksilla on käsittääkseni melko monia yhteistyökumppaneita. Tuntuu, että lähes jokaisessa boksissa on iänikuista Lumenea jossain muodossa.

Valitusvirrestäni huolimatta olen tietysti saanut boksista myös todella kivoja tuotteita. Tiedostan senkin, että kaikki boksit eivät voi miellyttää kaikkia. Jokin itselleni erittäin mieluisa boksi saattaa olla jollekin totaalinen riman alitus. Minun oli kuitenkin pakko päästä hieman höyryjä ulos, koska mielestäni boksin yleislinja ei ole hetkeen ollut niin hyvällä tasolla kuin toivoisin sen olevan.

Mitäpä mahdoin sitten ajatella toukokuun LivBoxista? 


Huomasin heti, että tämäkin boksi sisältää muutamia boksissa turhan usein nähtyjen tuoteryhmien edustajaa. Tuotteet näyttivät olevan suurimmaksi osaksi markettituotteita. Hyvänä puolena boksissa oli tuotteiden monipuolisuus. Boksista löytyi sekä kasvoille että koko vartalolle tarkoitettuja tuotteita.

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick -huulikynä


Periaatteessa ilahduin siitä, että boksissa oli meikkaamiseen tarkoitettu tuote. Tämän Max Factorin Colour Elixir Giant Pen Stick -huulikynän kohdalla tosin tuntui, että LivBoxin tiimiltä ovat loppuneet ideat kesken; taas yksi paksu huulimeikkikynä. Ja vielä punainen sellainen! 

Vaikka ennakko-odotukseni eivät olleet kovinkaan kummoiset, yllätyin tämän tuotteen kohdalla kuitenkin positiivisesti. Punainen väri oli huulillani ennemminkin vadelmainen ja lisäksi kynä vaikutti muutenkin erittäin pätevältä. En ole pitänyt useimmissa tähän mennessä kokeilemissani kynissä niiden vesimäisestä ja ohuesta jäljestä. Väri on tuntunut ikään kuin liukuvan pois huulilta eikä ole asettunut huulille tasaisesti. Tämän kynän tuntu on sen sijaan ennemminkin huulipunan kaltainen. Väri levittyi huulille erinomaisen tasaisesti. Tuntu huulilla oli jämäkkä, mutta kosteuttava eli siis minun makuuni täydellinen. Kun maltoin lukea uudestaan LivBoxin mukana tulleen kortin, huomasin, että kynä olikin Glitz&Glam -blogin Minnan valitsema. Enpä ihmettele, että Minna on tykästynyt tähän tuotteeseen.

Lumene Heleyttävä BB-vartalovoide


Taas Lumenea... Ensisilmäyksen perusteella ajattelin, että kyseessä on itseruskettava voide, mutta onneksi olin väärässä. En voi sietää itseruskettavia tuotteita. Olen mieluummin kalpea kuin haaskaan aikaani lotraamalla itseeni sentti sentiltä pahalta haisevia, usein viimeistään pois kuluessaan epätasaisen rusketuksen jättäviä voiteita. Heleyttävän BB-vartalovoiteen idea vaikutti kuitenkin kiinnostavalta jopa minun mielestäni!

Voide lupaa korostaa rusketusta, antaa iholle luonnollisen päivettyneen hehkun ja parantaa ihon sävyä. Tuote ei sisällä itseruskettavia ainesosia ja on poispestävä. Tuote ei  muutaman kokeilun perusteella anna iholle juuri lainkaan väriä, vaan se ennemminkin tasoittaa kevyesti ihon sävyä. Ero "paljaaseen ihoon" ei ollut kovin huomattava edes minun kalpeilla säärilläni, mutta lopputulos voisi tietysti olla erilainen, jos ihoni olisi valmiiksi hieman ruskettunut. Mielestäni tuotteen idea on kuitenkin kiva ja uskoisin, että tulen käyttämään tätä. En tosin uskaltaisi värin irtoamisen pelossa laittaa vaaleita vaatteita voiteen kanssa lähikontaktiin etenkään kuumalla ilmalla, mutta paljaiden säärien tai käsivarsien kera tämä toimii varmaankin hyvin.

Nivea Lip Butter Coconut


Taas Nivean huulivoi! Syyskuun boksi sisälsi vastaavan huulivoin, mutta eri tuoksuisena. Mielestäni pelkkä uusi tuoksu ei ole riittävä peruste laittaa samaa tuotetta uudestaan boksiin ja nimittää sitä "uutuudeksi". Annoin voiteen äidilleni syyskuussa tulleen huulivoin tapaan, sillä tämäkin versio sisältää manteliöljyä.

Dove Deeply Nourishing Suihkusaippua


Hohhoijaa. Mielestäni tällaiset pienet, halvat suihkusaippuanäytteet ovat boksin turhinta antia. Täysikokoinen tuote maksaisi kaupassa n, 2,5 euroa ja tämänkaltaisia näytteitä saa todennäköisesti ilmaiseksi melkein mistä vaan.

Naturel Nail Cover Stickers


En välitä kynsitarroista lainkaan. Ne ovat mielestäni jotenkin hankalia ja vaivalloisia käyttää. Lisäksi ihmettelin kovasti tarrojen kuviovalintaa. Vastaavanlaisen efektin saa paljon helpommin aikaiseksi mustalla kynsilakalla ja hopeisella graffiti/crackle tms. -lakalla. Nämä tarrat olisivat jääneet todennäköisesti laatikonpohjalle mätänemään, ellei äitini olisi osoittanut kiinnostusta niitä kohtaan.

La Roche-Posay Eau Thermale -lähdevesi


Tästä iholle suihkutettavasta lähdevedestä ilahduin tosi paljon. Oli myös virkistävää, että boksista löytyi toinenkin tuote, jollaista  siellä ei ole aiemmin nähty. Olen tykännyt kovasti ihoa rauhoittavasta ja kosteuttavasta Avènen Eau Thermale -lähdevedestä, jota omistankin ison pullon. Myös La Roche-Posayn lähdevesi lupaa rauhoittaa ihoa. Otan tämän pienen pullon varmasti mukaan esimerkiksi matkoille. Lisäksi kompaktin kokoinen lähdevesi on kätevä pitää mukana vaikka käsilaukussa, josta sitä voi suihkutella kesäkuumalla viilentämään ihoa.

Millaisia ajatuksia LivBox on sinussa herättänyt? Entä nitä pidit toukokuun LivBoxista?

Ei kommentteja: