perjantai 15. toukokuuta 2015

Meikki pariisilaiseen tapaan

Kuten olenkin useaan otteeseen maininnut, Eylure on ehdoton suosikkimerkkini irtoripsien saralla. Niinpä innostuinkin oikein urakalla, kun eräänä päivänä Stockmannin meikkiosastolla käyskennellessäni huomasin ripsihyllyssä aivan uudenlaisia irtoripsilaatikoita.


Lähemmän tarkastelun jälkeen havaitsin, että hauskasti keskeltä avautuvat laatikot on nimetty eri kaupukien mukaan ja sisältävät kolme keskenään erilaista ripsiparia. Stockmannilla oli myynnissä New York, London ja Paris -nimiset kokoelmat. Eyluren sivujen perusteella vaikuttaa siltä, että näiden kolmen lisäksi muita variaatioita ei olekaan. 


Itseäni viehätti eniten Paris-niminen kokoelma, joka sisältää ripset nro 083, 101 ja 100. Kaikkia paketin sisältämiä ripsiä saa myös erikseen, joten mitään ainutlaatuista Paris-pakkaus ei sinänsä pidä sisällään. Ripsien lisäksi paketti sisältää kaksi pikkuista LashFix -liimaa.


Kuten kuvasta näkyy, ripset ovat keskenään samantyylisiä perusripsiä. Vaikka myös näyttävät ripset ovat mieleeni, pidän kaikkein eniten juuri Paris-kokoelman sisältämien ripsien kaltaisista yksilöistä, jossa pisimmät ripset ovat keskellä. Ne näyttävät parhailta myös valokuvissa ja ovat helppoja laittaa.

Päätin korkata Paris-paketin eräänä iltana, kun menimme mieheni kanssa ulos syömään. Ensimmäiseksi kokeiluun pääsivät ripset nro 083, jotka edustavat pakkauksen tuuheinta antia.




Meikin toteutin muistaakseni Wet'n'Wildin Vanity-paletilla sekä hennon vaaleanpunaisella Mschic Sparkling Baby Pink -luomivärillä. Pääosassa tässä meikissä olivat kuitenkin nuo ihastuttavat räpsyttimet. 

Ei kommentteja: