sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Lokakuun Livbox

Lokakuun Livbox oli Roosa nauha -teemainen. Itse Livboxin saapumisen lisäksi mieltäni lämmitti lukea, että jokaisesta lokakuun Livboxista on lahjoitettu euro Roosa nauha -keräykseen.

Teeman perusteella arvelinkin, että boksin tuotteet olisivat enemmän tai vähemmän vaaleanpunaisen ja pinkin sävyisiä. En kuitenkaan osannut odottaa aivan niin hempeää ilmestystä kuin minkä boksin avatessani sain kohdata:


Ihanan vaaleanpunaista! Mitäpä mieltä olinkaan itse tuotteista?

BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Shampoo


Välillä tuntuu, että joka toisesta Livboxista paljastuu shampoonäyte. Tällä kertaa en kuitenkaan viitsinyt olla asiasta harmissani. Tunnelma oli oikeastaan jopa päinvastainen. Olen aiemmin käyttänyt Oil Miracle -sarjan ruusuilla hajustamatonta versiota, joka toimi mielestäni oikein hyvin kuivien hiusteni pesijänä. Niinpä kokeilen tosi mielelläni tätäkin shampoota. Vaikka en yleensä ruusutuoksuista pidäkään, oli tämän shampoon tuoksu silti ainakin ensinuuhkaisun perusteella kerrassaan vastustamaton.

BC Oil Miracle Rose Oil


Olen käyttänyt BC Oil Miracle -hoitoöljyä ahkerasti jo useita vuosia, joten kokeilen ihan mielenkiinnolla tätä ruusuista versiota. Pitää vain toivoa, että tuotteesta ei jää hiuksiin kovin voimakasta tuoksua. Vaikka sarjan shampoo tuoksuikin hyvältä. en silti uskoisi kestäväni ympärivuorokautisesti ympärilläni leijailevaa ruusupilveä kovinkaan kauaa. 

Osis+ Glamination


Pienet hiuslakkapullot ovat kyllä käytännöllisiä, mutta niitäkin on mielestäni nähty Livboxissa jo aika useasti. Tämä hiuslakka lupaa antaa kampauksiin upeaa pitoa ja kiiltoa sekä jättää hiukset pehmeän samettiseksi ja helposti käsiteltäväksi. Ihan houkuttelevan kuuloinen lupaus! Tämä tulee varmasti käytettyä, vaikka hiuslakkanäytteiden tiheästä esiintyvyydestä boksissa valitinkin.

ACO FACE Young


Acon päivävoide on ilmeisesti suunnattu epäpuhtauksiin taipuvaiselle, rasvaiselle iholle. Tuotteen salisyylihapon luvataan ehkäisevän epäpuhtauksien syntymistä ja ihohuokosten tukkeutumista. Mikropartikkelit puolestaan imevät ylimääräistä rasvaa jättäen ihon mattapintaiseksi. Itselläni ei ole rasvaista eikä epäpuhtauksista kärsivää ihoa. Ajattelin silti antaa tälle miellyttäväntuoksuiselle kasvovoiteelle mahdollisuuden, vaikka yleensä toivonkin, että päivävoiteessani olisi suojakerroin. 

Lumene Arctic Sand Roosa nauha


Lumenen kynsilakka oli tämän boksin paras tuote! Minulla ei ole aiemmin ollut yhtäkään Lumenen kynsilakkaa, joten kokeilen tätä tosi mielelläni. Se, että kyseessä on hiekkalakka, tekee tuotteesta vieläkin ihanamman. Rakastan hiekkalakkoja! Myös väri on aivan täydellinen minun makuuni. Jee!

Lokakuun boksi oli mielestäni ihan onnistunut. Jokaiselle tuotteelle tulee varmasti käyttöä ja esimerkiksi BC Oil Miracle -sarjan tuotteita olisin varmasti halunnut joka tapauksessa kokeilla, jos olisin niihin kaupassa törmännyt.  Silti yleisesti ottaen olen sitä mieltä, että shampoiden, hiuslakkojen ja kasvovoiteiden sijaan boksiin voisi välillä keksiä jotain muutakin.

Mitä mieltä muut Livboxin tilaajat olivat lokakuun boksista?

Ei kommentteja: