tiistai 14. lokakuuta 2014

Lempituotteita The Body Shopilta

Päätin käväistä eräänä päivänä The Body Shopilla täydentämässä huvenneita varastojani. Mikä siinä onkaan, että kaikki ihonhoitotuotteet tuntuvat aina loppuvan samaan aikaan. Tällä kertaa ajoitukseni oli kuitenkin täydellinen, sillä astuessani sisään huomasin liikeen muistavan kanta-asiakkaitaan tarjoamalla kymmenen prosentin alennuksen kaikista tuotteista! Kun päätin vielä käyttää viime jouluna saamani lahjakortin, tuntui kuin olisin saanut ostokseni puoli-ilmaiseksi.

Kerätessäni hyllyiltä mukaani erilaisia tutuksi käyneitä purkkeja ja purnukoita, huomasin, että monet ehdottomista luottotuotteistani ovat peräisin The Body Shopista. Niinpä ajattelin julistaa lempituotteideni ilosanomaa myös blogin puolella ja pohdiskella samalla itsekin, mikä seikka suosiooni päässeistä tuotteista oikein tekee niin erityisen.

Rainforest Radiance Hair Butter For Coloured Hair


Tämä silikoniton, parabeeniton ja väriaineeton hiusvoi (hyi, mikä sana) on ollut käytössäni hyvin pitkään, jopa vuosia. En osaa sanoa, voiko hiuksiani ainakaan enää kuvailla sanalla "värjätyt", sillä olen ainoastaan raidoittanut niitä ja aikaa viimeisimmistä raidoistakin on kulunut aikaa jo pari vuotta. Siitä huolimatta tämä tuote on paikkansa ansainnut. Hiukseni ovat melkoisen kuivat varsinkin latvoista, mutta tämän naamion jäljiltä hiukset tuntuvat ihanan pehmeiltä ja näyttävät hyvinvoivilta. Naamio ei tehostaan huolimatta tee hiuksia raskaiksi tai rasvaisen näköisiksi.

Yleensä käytän naamiota hoitoaineen sijaan ja annan sen vaikuttaa hiuksissani suihkun ja kasvojenpesun ajan. Välillä taas levitän naamion hiuksiini saunomisen ajaksi, jolloin se paljastaa kaiken tehonsa.

Honeymania Exfoliant Creme Pour Le Corps


Kokeillessani tätä vartalolle tarkoitettua kuorintaa ensi kerran, olin hieman skeptinen sen tehon suhteen. Olen ihminen. joka haluaa nähdä ja kokea työnsä tulokset heti ja niinpä yleensä pidänkin kuorinnoista, joita käyttäessä todella tuntee, että jotain tapahtuu.


Sen vuoksi tämä kermaisen pehmeä, voidemainen kuorinta hieman epäilytti minua, etenkin kun kuorinnan pienet rakeet vielä sulivat kostealla iholla ennen kuin niitä ehti kunnolla tunteakaan. Epätehokkaista tuntemuksistani huolimatta sain havaita, että tuote todellakin toimii. Iho tuntuu kuorinnan jälkeen pehmeältä, mutta kuoritun raikkaalta ja tuoksuu ihanan hunajaiselta. Lisäksi kuorinta on kermaisen koostumuksensa ansiosta todella nopea levittää iholle. Olen toki kokeillut tehokkaampiakin kuorintoja, mutta tämä sopii mielestäni erittäin hyvin arkipäivien nopeisiin suihkuhetkiin. Aina ei nimittäin vaan ole aikaa hitsata ihoa sentti sentiltä läpi jollain tuhdilla tökötillä.

Honeymania Beurre Corporel


Olen totaalisen koukuttunut tähän hunajaisen ihanaan vartalovoihin! Tuote kosteuttaa ihoa ihanasti ja jättää jälkeensä herkullisen hienostuneen, mutta sopivan miedon tuoksun. En voi sietää vartalorasvoja, joiden pistävä aromi puskee esiin vaatteiden alta vielä kymmeniä tunteja voiteen levittämisen jälkeen. Tämän tuotteen kohdalla siitä ei kuitenkaan ole pelkoa. Käyn yleensä illalla suihkussa, joten saan nukkumaan mennessäni nauttia ihanasta tuoksusta ihollani tietäen, että voin aamulla suihkauttaa mitä vain hajuvettä muuttumatta käveleväksi hajujen sekamelskaksi. Ainoa miinuspuoli täyteläisen vartalovoin ja kuivan ihoni yhdistelmässä on se, että tuote tuntuu kuluvan melkoisen nopeasti ainakin jokapäiväisessä käytössä. Sen olen kuitenkin valmis antamaan anteeksi. Niin ihastunut olen yhteiseen iltahetkeemme.

Honeymania Hand Cream


Lisää hunajaa! Tämä pieni käsilaukkukokoinen ystävä oli oikeastaan heräteostos. Siitä huolimatta se on jo ehtinyt vakiinnuttaa paikkansa suosikkituotteideni joukossa. Hienostuneen hunajaiselta tuoksuva voide imeytyy nopeasti ja kosteuttaa sopivasti jättämättä ihoa tahmaiseksi. Tuoksu ei tämänkään voiteen kohdalla ole liian voimakas, vaan haihtuu hetkisen kuluttua. Käsilaukkukokoinen pieni tuubikin on juuri sopivan kokoinen. Mitä muuta ihminen voi käsivoiteeltaan oikeastaan toivoakaan?

Hemp Hand Protector


Legendaarinen hamppu-käsivoide on kuulunut suosikkeihini jo lähes viidentoista vuoden ajan. Käytän tätä tuhtia käsivoidetta oikeastaan vain öisin tai kotona ollessani. Voide hoitaa todella tehokkaasti kuivia käsiä ja kyynärpäitä. En ole vielä löytänyt yhtä tehokasta voidetta mistään.

Rehellisyyden nimissä voide haisee kuitenkin mielestäni aika erikoiselta. Omaan nenääni tuoksu ei ole paha, joskaan ei erityisen hyväkään. Mieheni mielestä tämä haisee sen sijaan ihan kuolemalta. Ennen lentomatkoja saatan myös asettaa voiteen käyttökieltoon, siinähän on kuitenkin hamppua! Iik! Kyllä, olen hysteerinen ja hölmö. Se ei kuitenkaan vähennä pitkäaikaista rakkauttani tätä käsivoidetta kohtaan, jota ilman herkästi kuivuvat käteni olisivat varmasti muuttuneet pöliseväksi tomuksi.

Tämän pitkän pohdinnan jälkeenkään en osaa todeta suosikeilleni muuta yhteistä tekijää kuin teho. Pitää myöntää, että tehokkuus on tietenkin aika itsestäänselvä vaatimus kauneudenhoitotuotteille. Nämä tuotteet ovat kuitenkin ominaisuuksillaan peitonneet monet kokeilemani, vastaavaan käyttöön tarkoitetut tuotteet. Sen on tarkoitettava vain sitä, että tuotteet ovat todella ansainneet paikkansa!

Lopuksi haluaisin tietää, löytyykö kenenkään muun listalta samoja suosikkeja.

1 kommentti:

Kaisuli / SiameseLipstick kirjoitti...

Hamppuvoide kuuluu omankin yöpöytäni vakkariasukkaisiin :) Ostin viime jouluna Hemp-setin jonka mukana tuli myös sarjan vartalovoi, jalkavoide ja huulirasva, mainioita kaikki. Harmi että hamppusarjan suihkusaippua lopetettiin. Ostin jouluksi TBS:n joulukalenterin, en malta odottaa luukkujen avaamista! :)