sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kesäkuun LivBox

Toukokuun Livbox oli mielestäni niin onnistunut, että odotin tavanomaista enemmän innoissani kesäkuun boksin saapumista. Paketin avattuani odotukseni paljastui melkoisen turhaksi. Kesäkuun boksi osoittautui nimittäin pahimmaksi flopiksi yli vuoden kestäneen tilaukseni aikana. Jos et siis arvosta valitusvirsiä ja kitinää, niin suosittelen ohittamaan tämän postauksen :)

Miksi sitten olin niin pettynyt...? Boksihan näytti kuitenkin näin kivalta ja monipuoliselta:


Ensimmäisenä nappasin boksista käteeni Bic Soleil Bella -varsiterän. En yleensä käytä tämäntyylisiä teriä, koska kotoani löytyy näpsäkkä Braunin Silk Epil -laite, mutta olisihan tätä ollut hauska testata. Intoni laantui, kun huomasin, että terän voidenauha sisältää kookosmaitoa. Koska (kookos)pähkinälle allergisena voidenauhan sively varsinkaan vasta-ajeltua ihoa vasten ei ansaitse hyvän idean arvomerkkiä, päätin hieman pettyneenä lahjoittaa terän eteenpäin ja siirtyä seuraavan tuotteen kimppuun.

Kappas, sehän on jaloille tarkoitettu kuorintavoide! Miten kätevää, juuri tätä kuivat ja kovettuneet kinttuni kaipasivatkin kesään valmistautuakseen... tai sitten eivät! Tuotteessa oleva manteliöljy pitää pähkinäallergiset tästäkin kaukana. Kiroan hetken huonoa tuuriani, mutta toisaalta ajattelen boksin olevan edelleen täynnä vaikka mitä kivaa.

Nappaan käteeni Nivean In-Shower Body Milkin ja innostustasoni kasvaa taas; tätä olenkin halunnut kokeilla! Siirrän katseeni INCI-luetteloon ja huomaan jälleen surkean merkinnän... manteliöljyä! Ei voi olla...

Toiveikkaana tartun Neutrogenan Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub -kuorintaan. Jep, tätä voin käyttää! Mutta taas yksi kuorinta kasvoille... Tuntuu, että suunnilleen joka boksista löytyy jonkin sortin kasvokuorinta.

Seuraavaksi otan tarkasteluun boksin kiinnostavimman tuotteen eli Rimmelin Apocalips -huulilakan. Avaan pakkauksen vain havaitakseni, että tämäkin hemmetin huulituote on punainen!!!! En oikein ymmärrä, miksi boksiin ei voida valita jotain neutraalia, kaikille sopivaa sävyä... Tosin tässäkin tapauksessa jotkut boksit ovat tainneet sisältää nuden version tästä huulilakasta. Kunpa minunkin boksiini joskus päätyisi jokin hillitymmän sävyinen huulituote.

Viimeisenä tutkailen Ecotoolsin pesukukkaa, joka ei oikein herätä minkäänlaisia tuntemuksia. Tämän tyylisiä pesukukkiahan saa yleensä suihkuvaahtojen ilmaisina kylkiäisinä. Mielestäni boksiin olisi Ecotoolsin tuotevalikoimasta sopinut paremmin esimerkiksi jokin meikkisivellin. 

Sitten vielä hieman yhteenvetoa pettymyksen aiheuttajista:

Ei liene yllätys, että boksissa harmistutti eniten pähkinää sisältävien tuotteiden suuri määrä. Voi kuitenkin ehkä olla mahdoton tehtävä valikoida boksiin tuotteita, joista useat eivät sisältäisi jotain tiettyä ainesosaa. Silti pähkinäisten tuottieden määrä tuntui kohtuuttoman suurelta, etenkin kun ottaa huomioon, että jokaisessa pähkinää sisältävässä tuotteessa tuotteen sisältö kävi selkeästi ilmi joko tuotteen "julkisivusta" tai viimeistään Livboxin mukana tulevasta kortista, jossa tuotteita kuvaillaan.

Toinen erittäin suuri harmistuksen aiheuttaja oli huulilakan punainen väri. Boksissa on ollut useaan kertaan todella kiinnostavia huulituotteita, joista lähes kaikki ovat olleet punaisia. Tähän toivoisin vaihtelua, ainakin omaan boksiini. 

Kolmanneksi miinuksesi sanoisin sen, että tämäkin boksi sisälsi jälleen yhden uuden kasvoille tarkoitetun kuorinnan. Toki kuorinnat ovat tarpeellisia, joka viikko käytettäviä tuotteita, mutta mielelläni ottaisin jatkuvalta tuntuvan kuorintanäytteiden virran sijaan boksiin esimerkiksi meikkituotteita. 

Millaisia tuntemuksia kesäkuun Livbox teissä herätti? :)

Ei kommentteja: