lauantai 23. marraskuuta 2013

Princess Tears

Pääsin jokin aika sitten vihdoinkin kokeilemaan tämän vuoden Kauneus- ja terveysmessuilta (en vaan suostu käyttämään niin ihanista messuista niiden uutta kamalaa ja sopimatonta nimeä) löytämääni A Englandin lakkaa nimeltä Princess Tears. Lieneekö johtunut lievästä kultainnostuksestani, että lakan värimaailma alkoi vasta nyt tuntua todella kutsuvalta, vaikka harmaat yleensä kuuluvatkin ikisuosikkeihini. 

Princess Tears on siis hieman liilaan taittava vaaleanharmaa. Tietyssä valaistuksessa lakassa on nähtävissä jopa hologrammiefektiäkin. Tällöin lakan liila sävy tulee voimakkaammin esiin ja kynnen pintaan näyttää muodostuvan hento hologrammikuvio, josta ainakin minun silmäni bongaa myös vihertäviä ja kellertäviä sävyjä.


Yhdistin kynnet Snö of Swedenin helminauhaan. Vaikka helmet näyttävätkin kuvassa enimmäkseen siniharmailta, näkyy niissä todellisuudessa myös liilan sävyjä. 


Lakka pysyi kynsilläni todella hyvin. Neljännen päivän kohdalla lakassa ei näkynyt merkkiäkään kulumisesta. Laitoin tosin tavoistani poiketen kerrankin päällyslakkaa (Inm Out The Door). Lakan levitys sujui yleisesti ottaen varsin näpsäkästi, vaikka peukaloon tulikin toisen lakkakerroksen levitysprosessissa pieni kalju kohta, kun en malttanut antaa ensimmäisen kerroksen kuivua rauhassa.

Ah, on tämä vaan kaunis!

Ei kommentteja: