sunnuntai 15. toukokuuta 2011

One more time!

Ajattelin vilauttaa nopeasti kynsiäni ennen kuin siirryn (ainakin hetkeksi aikaa) keväisempiin sävyihin niin kynsissä kuin meikeissäkin. Tällä hetkellä kynteni nimittäin jatkavat edellisestä postauksesta tutuksi käynyttä harmaata linjaa.

Kynsissä siis hopeanharmaana kimaltava OPIn Its Totally Fort Worth It. Mielestäni lakka vivahtaa tietyssä valaistuksessa hieman vaaleanpunaiseenkin, vaikka se ei taida kuvista näkyäkään...

Tässä kynnet sisävalaistuksessa:


Ja tässä ulkona auringossa:


Lakka levittyi todella kauniisti ja helposti. Kestävyydessäkään ei ole valittamista. Lakkasin kynteni torstaina enkä ole korjaillut varsinaista lakkausta kuin kerran. Lopputulos oli pienen paikkailun jälkeen kuin uusi ja tuoreet kerrokset levittyivät vanhojen päälle todella sulavasti ja paakuttomasti, mikä ei minusta ole itsestään selvää kaikkien lakkojen kohdalla.

Eilen lisäilin lakkaukseen vielä Miss Selenen glitterlakkaa (nro 175) saadakseni jotain vaihtelua :)


Nyt toivotan kuitenkin hyvät yöt kaikille! :)

2 kommenttia:

Pirpana kirjoitti...

Pakko sanoa, että lakkauksesi olisivat todella hienoja ja siistejä, mutta minua todella häiritsee, kun kyntesi ovat niin eri pituiset :/ Se pilaa lakkauksesi.

Shania kirjoitti...

Yóna: Minua kynsieni erimittaisuus häiritsee välillä ja toisinaan ei sitten ollenkaan :D Kieltämättä kuvissa se korostuu enemmän kuin livenä... Ehkäpä päädynkin tekemään asialle jotain. Kiitos kuitenkin kommentistasi :)