keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Hienostunut harmaa

Olen pitkään yhdistänyt mielessäni harmaan värin tylsyyteen. Teininä en missään nimessä voinut sallia itseni ostaa mitään harmaata, enhän halunnut näyttää ankean asialliselta ihmisrauniolta. Nyt kuitenkin harmaa on kuitenkin alkanut miellyttää silmääni jopa meikkien muodossa. En olisi ikinä uskonut sanovani tätä puhumattakaan siitä, että olisin koskaan voinut nähdä itseni ostamassa harmaita luomivärejä kynsilakasta nyt puhumattakaan. Ehkä vanhuus on tehnyt tehtävänsä ;) En nimittäin vain voi olla hehkuttelematta suhteellisen hillittyjä sävyjä sisältävää Too Facedin Natural Eye -luomiväripalettia tai Isadoran City khaki -nimistä hehkeän harmaata kynsilakkaa.

Isadoran City Khaki (717) -kynsilakka levittyy todella kauniisti ja kuivuu erittäin nopeasti. Taattua Isadora-laatua siis! Ja katsokaapa miten kauniilta lakka näyttää kynsissä:


Minulla on muuten pienimuotoinen kriisi meneillään kynsieni kanssa. Jouduin leikkaamaan lähes kaikki kynteni kuvan osoittamiksi nysiksi, koska ne ovat alkaneet halkeilla ja liuskottua oikein urakalla, vaikka olen yrittänyt erityisesti panostaa pikkuisten hoitamiseen. Ajattelinkin seuraavaksi ottaa käyttöön järeämmät aseet! Olen tähän asti käyttänyt aluslakkana OPIn Nail Envy Maintenance -lakkaa. Aitoa ja alkuperäistä Nail Evyä minulla ei kuitenkaan koskaan ole ollut käytössäni. Niinpä aion kokeilla, josko se toisi ratkaisun ongelmiini.

Sitten Too Faced Naked Eye -palettiin. Olen tykännyt paletista tähän mennessä todella paljon. Sen sävyt ovat monikäyttöisiä ja niillä on helppo loihtia nopea päivämeikki. Sävyt taipuvat kuitenkin myös hieman tummempaan iltameikkiin ja sointuvat toisaalta kauniisti yhteen kirkkaampien sävyjenkin kanssa. Tässä vielä kuva itse paletista ja sen sävyistä:



Ja tässä esimerkiksi kuva eilisestä kolmen minuutin silmämeikistäni, johon olen käyttänyt paletin Lap Dance, Unmentionables ja Pink Cheeks -sävyjä.


Kuten kuvasta näkyy, paletin tummemmillakin sävyillä on helppo saada aikaiseksi kevyt lopputulos niin halutessaan. Lähes huomaamattoman meikin aikaansaamiseksi suosittelen jättämään meikin pohjustamisen kokonaan välistä ;) Itsellänihän lähes kaikki luomivärit pysyvät paikoillaan ilman pohjustajaakin, vaikka mineraalimeikkeihin siirryttyäni meikki saattaa jonkin verran "haalistua" päivän myötä. Tämän paletin luomiväreistä ei sen sijaan näy hetken päästä enää jälkeäkään ilman pohjustamista.

Jos tahdotte tarkemman arvostelun paletista, swatchejä tai esimerkkimeikkejä niin kertokaa ihmeessä :) Tähän postaukseen en sentään vielä viitsinyt moisia laittaa, etten venytä pikaiseksi tarkoitetusta iltapostauksestani monen kilometrin mittaista ;) Hyviä öitä kaikille!

3 kommenttia:

Pumpuli kirjoitti...

Oi, nyt mua ehkä vähän harmittaa, että jätin ostamatta tuon Naked Eye -paletin Tukholman Åhlensilta aikanaan. Enää siellä ei edes myydä Too Facedia, mutta netistä voisi varmaan tilata.

Oikein nätti harmoninen meikki! Mä näkisin kyllä mielelläni lisääkin tästä paletista, vaikuttaa oikein kivalta. :)

Kiva kun olet back! :)

Shania kirjoitti...

pupupupu: Netistä minäkin tuon tilasin pitkän himottelun jälkeen :D
Pitääpä palata tuohon palettiin vielä uudelleenkin blogissa kunhan sillä taas meikkailen :)

Shania kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.