perjantai 11. kesäkuuta 2010

Luumuisaa

Vaikka kesä onkin väri-iloittelun ja pastellisävyjen kulta-aikaa, tuppaavat ainakin minun meikki- ja vaatevalintani kallistumaan sateisella säällä tummempiin sävyihin. Ehdoton suosikkini pastellimaailman ulkopuolella on mustan lisäksi luumunpunainen, joka korostaa kauniisti vihreitä silmiäni.

Luumua sen siis olla pitää, ajattelin eilen illalla tutkaillessani säätiedotusta ja lakatessani kynsiäni. Musta kynsilakka sai piristystä luumunpunaisista raidoista ja silmämeikkiini tahdoin tehdä tuplarajaukset käyttäen luumunpunaista luomiväriä ja mustaa suosikkieyelineriani. Komeuden kruunasi ihana luumunpunainen korusettini :)



Molemmat lakat ovat Dependin, sävyjä en pysty kuluneista pulloista harmi vaan kertomaan. Kynsien kera samassa kuvassa esittäytyy uusin sivellinhankintani, Duroyn näädänkarvainen tarkkuussivellin. En voi kuin kehua kyseistä kapistusta, niin nättiä ja tarkkaa jälkeä se tekee ollen omiaan vaikkapa juuri hieman paksumman luomivärirajauksen tekoon. I <3 Näätäsivellin :D



Värikäs rajaus on peräisin Coastal Scentsin 88 shimmer palettesta (oikealta katsoen neljännen pystyrivin neljänneksi alin sävy). Musta eyeliner on Lancomen Liner Design.

Korut ovat Snö of Swedenin. Harmikseni olen huomannut Snön korujen hopeisen värin hilseilevän pois. Koruthan siis eivät ole hopeaa toisin kuin monet luulevat vaan hopeisen efektin aikaansaamiseksi on käytetty korumetallia. Olin silti yllättynyt hilseilystä, etenkään kun en ole kohdellut korujani mitenkään kaltoin. En esimerkiksi ole rasvannut tai suihkinut hajuvedellä ihoalueita, joihin korut koskevat. Koska olen huomannut samanlaista hilsielyä myös kavereideni koruissa, en nykyään enää vilkaisekaan Snön tiskille, vaikka päätös sydäntäni kirpaiseekin. En vain tahdo maksaa maltaita koruista, joiden hopeaväri irtoaa nopeammin kuin torilta ostetuista kahden euron korvakoruista.

Tykkään kuitenkin noista luumunmuotoisista kivistä ihan järjettömästi ja toivonkin, että korut sinnittelisivät seuranani vielä pitkään.



Tähän "hedelmäiseen" potrettiin on hyvä lopettaa :)

Ei kommentteja: