keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Onko halpa hintansa väärti?

Tänään estradille astuu siis ensimmäinen kokeilemani Kikon kynsilakka. Vaaleanturkoosi kaunotar nro 298 oli tosiaankin muiden lajitoveriensa tavoin hinnaltaan kovin huokea, mutta kuitenkin oikein laadukkaan tuntuinen tapaus :)

Pullossa lakkaa näyttää todella kauniin väriseltä. Levitettyäni sitä ensimmäisen kerroksen kynnelleni oli tulos kuitenkin tämä:



Väri näytti melkoisen mitäänsanomattomalta, kunnes levitin vielä kaksi kerrosta lisää:



Lopputulos oli juuri sellainen kuin olin toivonutkin, kaunis vaaleanturkoosi (joka tosin kuvassa näyttää ennemminkin hailakalta vaalensiniseltä). Huomatkaa vielä miten kauniisti lakan sävy istui päälläni olleeseen paitaan :)

Suurin este minun ja selkeästi tietyn väristen kynsilakkojen välissä on mätsäilyintoni. En kerta kaikkiaan kykene pukeutumaan asuun, jonka mikään osaa ei sovi värinsä puolesta tismalleen käyttämääni kynsilakkaan. En myöskään jaksa kulkea koko viikkoa vain tiettyä väriä edustavissa vaatteissa ja asusteissa.

Onneksi Dependin glitterlakka on keksitty!



Pullo on aivan säälittävän pikkuinen, mutta kaikeksi onneksi riittoisa eikä todellakaan hinnalla pilattu. Kerros vain ja turkoosikin lakka muuttuu aivan uudenlaiseksi eikä häiritse enää laisinkaan niin pahasti vaatteiden yhdistelyä ;) Lopputulos on todella lähellä tilannetta, jossa kynsissäni olisi vain tuota glitterlakkaa.



Nyt kun katselen nahkaa hilseileviä sormiani, toivoisin todella löytäneeni sen täydellisen käsirasvan, jota oikeasti himoaisin päästä levittämään aina käsienpesun jälkeen. Sitä odotellessa :/

Anyways, tykkään kynsilakastani kovin sekä glittereillä ja ilman enkä kadu ollenkaan, että ostin muitakin Kikon lakkoja varastoihini :) Huomenna esittelyyn pääsee kuitenkin eräs sitruunainen tuttavuus...

4 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Sinulla on aivan ihanat kynnet <3 Löysin blogisi juuri ja lukaisin kaikki postaukset läpi. Kijroitat ihanasti ja jään seuraamaan blogiasi : D

Shania kirjoitti...

Voi kiitos, ilahduin tosi paljon kommentistasi :) Tervetuloa blogini pariin! Nyt luettavaakin alkaa taas löytyä, kun ehdin postailemaan useammin :P

Beauty Babe kirjoitti...

Ihana bling bling lakkaus tuolla Dependin glitterlakalla. :)

Vitsi mua jotenkin hämää sun nimimerkki, kun tuntuu niin hassulta nähdä oma nimensä jonkun nimimerkkinä. :D Onko Shania nimimerkki vai oikea nimi?

Shania kirjoitti...

Beauty Babe: Ihan nimimerkki vain :D Eipä kyllä haittaisi yhtään, vaikka olisin oikeastikin sen niminen, Shania on nimittäin tosi kiva nimi, joka täällä Suomessa varmastikin erottuu joukosta :)