lauantai 8. toukokuuta 2010

Nyx Glitterati Glitter Cream Palette

Kuolasin tämän upeuden perään varmaankin puoli vuotta:



Päätin, että annan itselleni luvan tilata pikkuisen heti kunhan vain saan kandintyöni valmiiksi...



Päätöksen jälkeen ei kulunut varmaan päivääkään, etten olisi ajatellut sitä hetkeä, jolloin saan vihdoin klikata paletin ostoskoriini. Loppuvaiheessa kävin nettikaupassa vähintään kerran päivässä unelmoimassa ja hakemassa motivaatiota kirjoittamiseen :D



Piinallisten kuukausien jälkeen tein tilauksen, odottelin monta turhauttavaa päivää ja kun paketti vihdoin kolahti postista, olin haljeta onnesta!

21 upeaa sävyä! Paletti oli (jos mitenkään mahdollista) tuhat kertaa ihanmpi kuin mitä nettikaupan kuvien perusteella olin antanut itseni ymmärtää. Pikkusiskonikin ihasteli uutta vauvaani niin intensiivisesti, että meidän oli pakko tehdä uusi tilaus, jotta hänkin saisi omansa.

Olin testaillut kaikkia sävyjä kämmenselilleni jo vaikka kuinka monta kertaa ja huokaillut haltioituneena odottaen juuri sitä oikeaa hetkeä paletin "viralliselle" korkkaamiselle.

Vappuna se koitti. Siskoni tuli meille ja olin valmistautunut tekemään meille upeaimmat vappumeikit ikinä :D

Oloni ei olisi voinut olla petetympi, kun emme saaneetkaan glittereitä asettumaan millään ilveellä meikkejämme koristamaan siten kuin olisimme toivoneet. Loppujen lopuksi vappu sujui ilman glittereitä ja paletti jäi surkeana köllöttämään meikkilaatikkooni.

Olen kuitenkin ottanut projektiksi opetella käsittelemään tuota kaunokaista. Luulenpa, että sen kesyttäminen on kaikkien niiden tulevien hulppeiden silmämeikkien arvoista. Luonnollisesti raportoin tänne projektin edistymisestä ;)

P.S. En silti voisi olla suosittelematta paletin tilaamista. Se olisi käyttämättömänäkin jo niiden 12 $:n arvoinen vain kauneutensa vuoksi ;)

Ei kommentteja: